LASHLIFT / PERMANENT FRANSBÖJNING

Lashlift & färgning bryn

Lashlift /Permanent Fransböjning

Ellebana lashlift med färgning fransar samt eftervårdsbehandling med Lash Dose och keratin. (750:- Madelene) (650:- Julia och Sandra)

Ellebana är världsledande tack vare de tillsatta proteinerna, vitaminkomplex och antioxidanter som gör produkterna innovativa!

  • Steg 1. Rengöring
  • Steg 2. Applicering av silicon spolar på ögonlocken
  • Steg 3. Fransarna limmas upp mot spolarna med hjälp av ett fantastiskt bra lim, Elleebana Strong Hold är ett revolutionerande lim och först i världen med en formula innehållande keratin och biotin som stärker fransarna under hela behandlingen
  • Steg 4. Permanentvätska och neutralizer läggs på fransarna
  • Steg 5. Vätskorna tvättas av och färg läggs på.
  • Steg 6. Lash Dose appliceras efter lash lift och färgning för att återställa fransens naturliga skydd och fyller den med närande keratinstimulerande ämnen. Kapslar även in färgen så att den sitter längre. Perfekt energikick till trötta fransrötter samtidigt som fransen repareras utifrån. Kan få fransarna att bli starkare, längre och fylligare!
  • Steg 7. Keratin läggs på fransarna. Nu är behandlingen klar, och fransarna kommer att vara snyggt böjda i ca 6-8 veckor. Observera att de fransarna som är för korta för att hänga med i böjningen, eller de som precis är påväg ut, inte kommer att vara böjda. Eftersom fransarna hela tiden byts ut, så kommer fransarna efter några veckor att förlora lite av den böjda känsla. Dock sitter böjen kvar på de fransar som inte lossnar ända upp till 12 veckor. En ny behandling rekommenderas efter ca 6 veckor.

Lashlift/ Permanent Fransböjning som ovan, samt ögonbrynsfärgning och formning vax och/eller pincett.
(850 :- Madelene) (695:- Julia och Sandra)

Lashlift med Hennabryn Paketpris 1100:- (ord pris 1345:-)

Lashlift som ovan, samt ögonbrynsstyling med Ellebana Hennabrow. Henna är ett rödbrunt färgämne som i Sverige framförallt används för att färga hår. Henna är det arabiska namnet på busken Lawsonia Inermis från vilken bladen torkas. Henna har använts i Asien, Afrika och Mellanöstern under tusentals år för att göra mönster på händer och fötter, men är i västvärlden mest känt som hårfärgningsmedel. Ellebanas Brow Henna innehåller hydroliserade proteiner, vitaminkomplex och antioxidanter och hjälper till att stärka och återställa hårväxten och förbättrar hårstråets naturliga kondition. Perfekt för sönderplockade och glesa ögonbryn, samt för dig som önskar en annan formen inte vill tatuera. Innehåller ingen ammoniak, peroxid eller bly, vilket minimerar upptaget för kemikalier. Hennabrows sitter ca 2 veckor på huden och ytterligare ca 2-3 veckor på ögonbrynsstråna.

Salongen bjuder just nu även på ett extra återbesök för att fylla på med mer färg på ögonbrynen. Detta besök bokas in högst 14 dagar efter din behandling. Under samma tid bjuder vi även på fransnäring i form av keratin och lash dose! (värde 890:-) Lämpligt att komma tillbaka ca 6 veckor på en påfyllning. Du får samma prisdeal när du bokar en ny tid!

När du alltid vill spara tid och vakna med perfekta ögonbryn och fransar! Förslag på upplägg:

Dag 1. Ny behandling med lashlift och Hennabryn. 1100:- (ord pris 245:-)

Dag 14. Fyll på med ny färg och få näring till fransarna 0:- (värde 890:-)

Dag 28. Fyll på med ny färg samt mer keratin och lash dose för 200:-

Dag 42. Ny behandling 1100:- (ord pris 245:-)

När du trivs med din lashlift och vill fortsätta med behandlingen, är det viktigt att ta hand om fransarna! Permanentvätskan kan ha lite uttorkande effekt, precis som när man permanentar hår. För att förebygga och för att undvika att fransarna tar skada, är det mycket bra att använda serum som är specialtillverkade för fransarna.

Elleeplex keratinbehandling är proppfull med vitamin, kollagen och keratin. Används som eftervård och går utmärkt att kombinera med Elleevate mascara -Applicera Elleeplex och låt torka, applicera därefter önskat antal lager av Elleevate Mascara.

KERATINBEHANDLING


Elleeplex Re-GEN är en vegansk, växtbaserad fransnäring som ger skydd och styrka för ögonfransarna. Den innehåller antioxidanter, aminosyror

VEGANSK FRANSNÄRING


Elleevate 2 in 1, fransserum + mascara i samma produkt.
Tvättas av med 37gr vatten, stärker och skyddar fransarna med keratin, biotin och arginin för långa, hållbara fransar.
-En keratinbehandling för dig, varje dag!

MASCARA 2 i 1. Serum & Mascara

Keratinbehandling med ögonmask och infrarött ljus
295 :-