INOM KORT ÄVEN KOSTSCHEMA OCH PERSONLIG TRÄNING!

Ett av mina delmål, att kunna erbjuda mina kunder hjälp från topp till tå, inifrån och ut, med bra kost, rolig träning och ett vackert yttre, har idag uppfyllts efter ett möte med underbara @ellennielsen, PT och kostrådgivare om framtida samarbeten oss emellan =)

Vi håller nu på att ta fram ett paket med kost och träning som kommer kunna hjälpa personer som vill utvecklas och ta sin träning till nästa nivå eller göra en livsstilsförändring. Vi kommer att jobba i grupper för att kunna peppa varandra, hjälpa varandra att ta sig till träningen och finnas för varandra så länge man önskar fortsätta med upplägget. Med gruppträning kan vi hålla nere kostnaderna för våra kunder, och samtidigt finnas tillgängliga dygnet runt med kontinuerlig uppföljning. Till skillnad från vanliga upplägg med PT:s så kommer vi att jobba med individen så länge som önskas, utan dyra avgifter.

Engångssumma för kostupplägg, träningsschema, två gruppträningar och uppföljning som varar i 10 veckor. Därefter kan man välja att vara kvar månadsvis med medlemskap.  Man blir alltså inte släppt att klara sig själv med träningen och kosten efter antalet veckor man normalt sätt betalt för.

Det handlar om att göra en förändring. En förändring tar ofta månader, år. Att hålla sig till det nya, och inte falla tillbaka på det gamla, det är den nöten vi knäcker nu! 

Våra ambitioner är att kunna hjälpa alla som vill må bättre! Vi vill finnas där genom hela resan och inte bara under enskilda träningspass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *