ANSIKTSBEHANDLINGAR

Alla behandlingar utförs med svensktillverkade produkter från Chokladserien och Rosenserien. De är naturkosmetiska, ekologiska och biologiska vilket gör gott för din kropp invärtes och utvärtes, för naturen och för vårt kretslopp! Det ingår alltid hudkonsultation, produktrådgivning och massage! Behandlingarna utförs med infrarött ljus för bästa upptagningsförmåga, rengöring och stimulans! Välj att använda de rekommenderade produkterna hemma mellan behandlingarna för allra bästa resultat!

SMALL 35min beskrivs nedan. Därefter fås mer information om de andra behandlingarna med +.

+ = God effekt

++ = Bra effekt

+++ = Mycket god effekt

ANSIKTSBEHANDLING SMALL

Välj denna behandling om du har ”allmänna besvär med din hud”, eller om det är första gången du går på ansiktsbehandling och du vill ha hjälp med att få rengöring, fukt och ny lyster. Passar även utmärkt att hålla efter med 1 gång/ månad om du gjort en tidigare grundlig rengöring hos mig.  Rengöring, peeling, mask efter hudtyp, ögonkräm, c-vitaminserum. Behandlingen ger jämnare hudton, näring och fukt och ger ökad spänst samt synlig lyster.

ANSIKTSBEHANDLING CLASSIC


Som SMALL

+God effekt på linjer och rynkor.
+God effekt för reglerad talgproduktion
+God effekt på synliga porer
+God effekt på akne

Passar dig i behov av rengöring, fukt och näring. Detta är en standard behandling. Ca 50% rengöring och ca 50% fukt och näring. Fungerar bra att följa upp med några gånger per år efter grundlig rengöring hos mig, tex Deep Cleanse eller Exclusive. Rengöring och peeling med tredubbel effekt, AHA mask, mask efter hudtyp, ögonkräm c-vitaminserum. OBS! Skydda dig mot solen i 48 timmar efter behandling med AHA.

ANSIKTSBEHANDLING LUXURY


Som CLASSIC

++Bra effekt på kollagenproduktionen
++ Bra effekt på linjer och rynkor +God effekt på exfoliering av döda hudceller ++Bra effekt för upptagning av näring och fukt

Passar dig som vill ha 40% rengöring, 40% fukt och näring, 20% anti agevård! Ger bättre effekt än Classic. En bra förberedande behandling att börja med för dig som aldrig varit hos mig tidigare! Efter denna behandling är huden grundligt rengjord och boostad med fukt och näring. Rengöring, peeling med fyrdubbel effekt, AHA mask, samt ytterligare mask efter hudtyp, portömning, ögonkräm och c-vitaminserum. OBS! Skydda huden mot solen 48 timmar efter AHA behandling.

ANSIKTSBEHANDLING DEEP CLEANSE


Som CLASSIC

+++Mycket god effekt på akne och porer
+ God effekt på kollagenproduktionen ++Bra effekt på exfoliering av döda hudceller +God effekt för upptagning av näring och fukt

Välj denna behandling om du har mycket porer och akne. Ca 80% rengöring och ca 20% fukt och näring.

ANSIKTSBEHANDLING EXCLUSIVE

Som Classic

+++Mycket god effekt på akne och porer

+++Mycket god effekt på fina linjer antiage vård

++ Bra effekt på kollagen och elastin produktion

+++ Mycket god effekt på exfoliering av döda hudceller

+++Mycket god effekt för upptagning av näring och fukt

Denna behandlingen är ren lyx! Här får du allt av allt, och du kan dessutom välja helt själv hur tiden ska fördelas!

ANSIKTSBEHANDLING FACELIFT

Denna behandling har jag satt ihop för mina kunder som vill komma en gång i månaden för att få hjälp med trött, hängig och slapp hud. Samt för att förebygga mot ålderstecken. För att produkterna ska göra bästa nytta behöver huden ha fått minst en behandling hos mig tidigare senast 2 månader tillbaka. (Deep Cleanse, Luxury eller Exclusive) Huden behöver vara rengjord innan behandlingen utförs. Behandlingstiden är endast avsatt för antiage vård!  Med en avancerad massageteknik och med AHA syror som har mycket god effekt på kollagenproduktionen, får du i denna behandling ett naturligt ansiktslyft! Mellan behandlingarna kan du med fördel massera ditt ansikte med vägledning av mig. Unna dig denna behandling 1 gång/ månad eller oftare för att få ungdomligare hud, och för att förebygga för framtida ålderstecken!

 • Ansiktsbehandling Small 35 min 450 :-
 • Ansiktsbehandling Classic 60 min 750 :-
 • Ansiksbehandling Luxury 90 min 895 :-
 • Ansiktsbehandling Deep Cleanse 90 min 895 :-
 • Ansiktsbehandling Exclusive 105 min 1200 :-
 • Ansiktsbehandling inkl frans/brynfix 60 min 750 :-
 • Dermaroller & Produktkit inkl ansiktsbehandling 80 min 2945 :-
 • Ansiktsbehandling Facelift 35 min 450:-


Tillval till ansiktsbehandling

 • Brynfärg och form 20 min 145:-
 • Brynfärg eller form 15 min 95:-
 • Fransfärg 20 min 145 :-
 • Frans och Brynfärg/form 20 min 200:-
 • Frans och Brynfärg inkl formning 225:-
 • Keratinbehandling i infrarött ljus 15 min 145:-