Om oss

Hos oss är du trygg

För din säkerhet är jag medlem i Komplementär Medicinska Riksförbundet och SFKM. Jag jobbar med noggrannhet och för kundjournaler med uppföljning av mina behandlingar och kundernas upplevelse. Jag är nu inne på mitt fjärde år med behandlingar inom kosmetisk tatuering och naturkosmetisk hudvård.

Våra produkter

Vi jobbar med naturvänliga och ekologiska produkter producerade i Sverige. Rosenserien som har ett fantastiskt sortiment för mina kunder att använda hemma, och Chokladserien som är otroligt bra salongsprodukter som vi använder oss av mestadels i behandlingarna. Resultaten är häpnadsväckande och över förväntan! Många har sökt hjälp hos läkare och kliniker, men inte fått hjälp hela vägen. Hos oss har de fått det! Rosenserien har vunnit nomineringar under åren.

Bemötande

Du som gillar ett personligt bemötande med lite skratt, vänskapsband med din terapeut, någon som verkligen bryr sig om dig och din hälsa. Här är du speciell för mig, och du är inte en i mängden!

Miljö och atmosfär hos oss

Massagerummet är stylat i lugnt och avslappnat tema. Underbar lugn musik spelas och det känns välgörande även för själen. Du fylls med ny energi för att du kommer i närmare kontakt med dig själv under behandlingen. Även ansiktsbehandlingar, permanent fransböjning och kosmetisk tatuering görs under stilla musik och det är inte omöjligt att du somnar när du ligger varmt ombäddad=) Du är alltid varmt omhändertagen hos mig. Vi vill förmedla en god känsla genom att tänka kärlek, omtänksamhet, vänskap, och all lycka man kan tänka sig i livet, när du kommer in i salongen, under behandlingen och när du lämnar salongen. Det är otroligt viktigt för mig att du ska må bra.